Làm việc tại Aviva

Làm việc tại Aviva

Aviva's culture

Our prioritized goal is to create a distinctive working environment from space to working culture, and at the same time, focusing on people's development. We believe this is the foundation to the success of Aviva Vietnam.
Working environment 1

Our office is open-space design in bright and vibrant color which is also youthful and mordern to maximize the interaction between staff and also encourage creativity. 

Working environment 2

The average age of Aviva's employees is 27. Therefore, the spirit of "do your best - play hard", learning and continuous support has demonstrated a young, dynamic and progressive team. .

Working environment 3

Cohesion culture is portraited through annual events such as CEO Chat, Company trip, New Year Party, Company's Birthday, Women's day, etc. 

Working environment 4

Focusing on improving employee's health with team clubs and indoor and outdoor sports activities (football club, BBGV Fun Run, table tennis in the office, etc.)

Warmly welcome you to Aviva Vietnam where the core values are always portraited in every individual behaviors, operation procedure and self-development path.

Care more

We always care for our customers, partners and our employees.

 • Instant appreciation for staff's contribution through STAR scheme.
 • Meaningful CSR campaign.
 • High-quality services and best experience for customers.
 
Kill complexity

At Aviva Vietnam we encourage new incentives to simplify working procedures to equivalent to our business's goals.

Never rest

Aviva Vietnam focus on developing career path by diversified courses with the purpose of enhancing professional ability and the ability to learn effortlessly.

Create legacy

Besides professional work, Aviva Vietnam also encourage us to participate in social activities to contribute to our community.

People development

A visionary career path described through an explicit promotion path would be one of our commitments to our candidates.

Career path 1
Our development path and talent training program are always visionary and explicit.
Career path 2
At Aviva Vietnam, employees are encouraged to internally apply to available positions in the purpose of enhancing professional skills, learning abilities and self-development path.
Career path 3
Managing positions would be considered to be promoted internally before recruiting from the pool.

An explicit performance assessment procedure by numerical stats would be a metric for dedication, which apparently motivate you to wholeheartedly contribute.

Performance management 3

Quarterly reward fund for individual of each department.

Performance management 2
 • Potential assessment annually 
 • Performance assessment twice per year 
Performance management 1

The standardized manner package is designed to evaluate individual potential. This is also the norm of diverse training and development programs at Aviva.

Coming to the office does not mean to working and working. Coming to the office also open more opportunities granted for you.

L&D1
Cung cấp nhiều chương trình học bổng liên kết với trường đại học danh tiếng nước ngoài.
L&D2

Tổ chức nhiều chương trình đào tạo được phát triển riêng cho từng nhóm đối tượng nhân viên về kỹ năng mềm, kỹ năng quản lý & lãnh đạo và phát triển bản thân như: Tốc độ của niềm tin, Thuyết trình theo phương pháp kể chuyện, Kỹ năng lãnh đạo cho quản lý cấp trung, v.v.

L&D3
Đẩy mạnh văn hóa học tập thông qua các hoạt động gắn kết khuyến khích tinh thần tự học tại góc đọc sách L@viva.

Welfare benefits

With more than 40% of employees are millennals (age under 35), Aviva Vietnam always facilitate a proactive working environment with fundamental welfare benefits regulated by Government, plus our own fascinating benefits.
Chính sách phúc lợi
 • Minimum 15 annual leave per year
 • Birthday leave
Chính sách phúc lợi 1
 • Work from home one day per month
 • Flexible working hour one day per month
Chính sách phúc lợi 3
 • Private Health insurance for employees and their husbands/wives & children
Chính sách phúc lợi 4
 • Besides Health Insurance, maternity leave would also have other benefits such as:
  • Male: Another extra 10 days off with paid leave
  • Female: Aviva will pay 100% salary during the first 4 months
 • Sick leave: Aviva will pay 100% salary with maximum 30 days per year
Chính sách phúc lợi 5
 • Annual health check at prestigious medical centers with advanced checklist
Chính sách phúc lợi 6

Reward policy is various and fascinating:

 • Quarterly performance and business achievement reward
 • New year Bonus
 • Best Employee Award
 • Senority Reward

Let's meet Aviva-ers

Being an insurance corporation from the UK with more than 320 years of experience in the insurance industry, Aviva Vietnam believe it is the employee and Insurance officers are the key factors to deliver our commitment to customers.
Let's now chat-chit with them!
Lê Phương Thanh

Lê Phương Thanh

Marketing

Mình cứ làm những việc tử tế và tận tâm thôi bởi dĩ

bảo hiểm là một sản phẩm rất nhân văn rồi

Huỳnh Lệ Oanh

Huỳnh Lệ Oanh

Operation - NBU

Mỗi lần month-end là một lần thắt chặt tình đồng nghiệp!

Dương Thị Nụ

Dương Thị Nụ

Operation - Front Desk

Mỗi lần kết thúc một "case by case conversation" với một khách hàng khó tính, mình càng có thêm động lực.

Huỳnh Thị Ngọc Yên

Huỳnh Thị Ngọc Yên

Bancassurance

Tác phong chuyên nghiệp, phong thái ngút ngàn là nhờ luyện tập cả đấy!

Đinh Thị Thúy Hằng

Đinh Thị Thúy Hằng

Compliance & Risk Management

Team mình ngầu nhưng mà toàn mắt bồ câu rất hiền không à!

Nguyễn Thị Ngọc Tuyết

Nguyễn Thị Ngọc Tuyết

FS

Văn phòng Aviva giống như Khách sạn 5 sao, khi khách hàng đến sử dụng dịch vụ ở đây thích thú và hài lòng thì mới yên tâm cống hiến.
Nguyễn Duy Khương

Nguyễn Duy Khương

Human Resources

HR thường xuyên là "đầu têu" của những buổi tụ tập đấy!
Đỗ Hào Hiệp

Đỗ Hào Hiệp

Finance & Accounting

Kỹ tính là điều cần thiết trong công việc.

Ưng Minh Khoa

Ưng Minh Khoa

Digital Office

The Aviva-ers mentality is to spread that knowledge as much as possible, so there is always someone around to help.

Q: Làm marketing cho bảo hiểm có gì vui?

A: Vui vì đây là một hành trình đầy thách thưc khi mình cũng đang góp một phần nhỏ bé giúp mọi người hiểu đúng, hiểu đủ về Bảo hiểm Nhân thọ - một sản phẩm rất nhân văn nhưng bị khá nhiều định kiến."

Q: Cảm giác month-end có đáng sợ không?
A: Đặc thù của ngành Bảo hiểm là cuối tháng rất bận, áp lực và tăng ca liên tục. Tuy nhiên, là một bác sĩ, em đã quen với việc trực đêm hay làm việc dưới áp lực lơn nên cũng dễ dàng làm quen với công việc này. Mỗi lần month-end là một lần thắt chặt tình đồng nghiệp vì ngày thường ít có thời gian nói chuyện hay trao đổi, nhưng lúc làm việc chung vào cuối tháng mọi người "xả vai", trò chuyện, ăn uống và đùa giỡn rất vui vẻ và thoải mái, nhờ đó cũng hiểu nhau hơn.

Q: Đôi lúc làm việc với khách hàng khó tính cũng căng thẳng lắm nhỉ ?

A: Với phương châm "Customer first" mà công ty đưa ra trong tất cả các quy trình phục vụ khách hàng, mình thật sự thấy "khách hàng khó tính" không phải là rào cản hay nỗi sợ mà là động lực để mình tiến bộ hơn mỗi ngày. Mỗi lần kết thúc một “ Case by case conversation” với một khách hàng khó tính, thấy được sự thỏa mái và hài lòng, nhận được những lời cảm ơn từ khách hàng mình thấy rất vui và càng có thêm động lực để làm việc và cống hiến nhiều hơn.

Q: Team mình làm dưới ngân hàng chắc xịn lắm sang lắm nè ha?

A: Vì là đối tác độc quyền với VietinBank (một trong 4 ngân hàng lớn nhất Việt Nam) nên phong cách và hình ảnh IO tụi mình luôn hướng đến sự chỉn chu và chuyên nghiệp. Và để học được tác phong chuyên nghiệp, phong thái ngút ngàn thì tụi mình cũng phải rèn luyện để có thể tự tin gặp gỡ khách hàng và mạnh dạn hợp tác với các bạn banker đó chứ!

Q: Team này chắc toàn mấy anh chị cool ngầu nhìn kiểu lạnh lùng ánh mắt sắc lẻm ha?

A: Uh, team mình ngầu nhưng mà toàn mắt bồ câu rất hiền không à. Khi làm việc thì nêu cao tinh thần Tuân thủ pháp luật và quy định Công ty, cân nhắc các yếu tố rủi ro, hợp lý hợp tình. Còn hết việc là toàn cạ cứng không đấy nhé!

Q: Công việc "chăm lo" cho toàn bộ nhân viên chắc cũng vất vả lắm nhỉ?

A: Ôi chăm lo thì “to tát“ quá! Mình chỉ nghĩ đơn giản văn phòng Aviva giống như Khách sạn 5 sao, khi khách hàng đến sử dụng dịch vụ ở đây thích thú và hài lòng như thế nào thì đồng nghĩa với việc các dịch vụ tiện ích tại Aviva cũng được nâng cấp/cải tiến liên tục nhằm tạo ra môi trường làm việc tốt nhất cho các anh chị nhân viên tại đây để mọi người yên tâm cống hiến. Thực tế, nơi làm việc cũng như ngôi nhà thứ 2, mà nhà là nơi để về thì tại sao mình không làm cho nơi làm việc trở thành nơi mọi người luôn hào hứng khi đến đúng không? 

Q: Làm HR có bị mang tiếng "khó gần" không ta?

A: Khác hẳn với hình ảnh HR nghiêm nghị mọi người biết. Tại Aviva Việt Nam, team HR luôn sát cánh và đồng hành cùng các phòng ban để lắng nghe những khó khăn, tâm tư nguyện vọng nhằm đưa ra những giải pháp tối ưu nhất và gắn kết mọi người hơn. HR thường xuyên là "đầu têu" của những buổi tụ tập đấy!

Q: Con trai làm Kế toán chắc kỹ tính lắm nhỉ?

A:Nếu nói cứ con trai làm Kế toán đều kỹ tính thì có lẽ là không hẳn đúng. Do đặc thù công việc cần đến sự tỉ mỉ, cẩn thận để tránh những rủi ro đáng tiếc thì việc kỹ tính là điều cần thiết không chỉ mỗi con trai mà là bất cứ ai làm Kế toán 😃. Nên đối với cá nhân em, sự kỹ tính chỉ nên áp dụng trong công việc còn khi ra ngoài cuộc sống, kỹ tính hay rộng tính còn tùy thuộc tính cách mỗi người, chỉ cần không để mắc bệnh nghề nghiệp là được. 

Q: What’s the one thing you like most while working in Aviva?

A:I’m constantly surrounded by people with a vast amount of knowledge. The Aviva-ers mentality is to spread that knowledge as much as possible, so there is always someone around to help. Hence, even though we are all working on different projects, it still feels like we are one big team creating many innovative, top-notch products, services for our Customers. Also, while it is great that we get to start new projects and watch them grow, I’m glad we don’t have to work on one project for the rest of our careers. We get to move on to new projects where we can use the experience from previous projects to our advantage, while still learning more in a new environment. No two projects are the same, so boredom is not a word we comprehend. 

Nếu có bất kỳ thắc mắc nào về môi trường làm việc hay tuyển dụng, hãy liên hệ với chúng tôi nhé!


LIÊN HỆ